Πάσχα στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης

τζιβαερι_greektravelservices

Λυκοδρόμιο Ξάνθης-Δέλτα Νέστου- Παρανέστι

Αν το Πάσχα για εσάς είναι συνυφασμένο με τη φύση, την φιλοξενία και το καλό φαγητό, τότε το πρόγραμμά μας αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς και την παρέα ή οικογένειά σας.

Ξενοδοχείο ΤΖΙΒΑΕΡΙ 4*,  Λυκοδρόμιο Ξάνθης

Πρόγραμμα εκδρομής

06.04 Μεγάλη Παρασκευή

Αναχώρηση από το γραφείο μας το μεσημέρι, με στάση καθ’ οδόν για καφέ,  και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  Ακολουθία Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο εξ’ ιδίων σε ταβέρνες της περιοχής. Διανυκτέρευση.

07.04 Μεγάλο Σάββατο

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επισκεπτόμαστε την γύρω περιοχή του Δέλτα του Νέστου με τον προστατευμένο υγροβιότοπό της  (αποτελεί Εθνικό Πάρκο) όπου κανείς μπορεί να δει σπάνια πουλιά, φλαμίνγκο και άλλα είδη αναλόγως της εποχής. Μετάβαση σε κοντινή ταβέρνα της περιοχής για ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μετάβαση στην Εκκλησία για την Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Σπιτική Μαγειρίτσα για όποιον επιθυμεί. Διανυκτέρευση.

08.04 Κυριακή του Πάσχα

Πρωινό στο ξενοδοχείο κι ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι μετάβαση σε ταβέρνα της περιοχής για το Πασχαλινό τραπέζι. Ελεύθερο απόγευμα για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

09.04 Δευτέρα του Πάσχα

Πρωινό και check out από το ξενοδοχείο. Μετάβαση στο Παρανέστι, ώστε να γνωρίσουμε λίγο αυτό το δημοφιλές οικοσύστημα της περιοχής, με τους καταρράκτες και το «Αρκουδόρεμα» -χρόνος για περπάτημα αν επιθυμείτε. Συνεχίζουμε για την παραθαλάσσια περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας για το μεσημεριανό γεύμα (εξ’ ιδίων). Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα.

tzivaeri_greektravelservices-traditional_room

Δωμάτιο ξενοδοχείου Τζιβαέρι στην Ξάνθη _Greek Travel Services Πασχα 2018

ΤΙΜΗ €216 το άτομο

Η συμμετοχή περιλαμβάνει:

Διαμονή στο ξενοδοχείο ΤΖΙΒΑΕΡΙ σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό*.

Μετακίνηση με πολυτελές minivan ( multimedia) με έμπειρο οδηγό καθ’ όλη τη διάρκεια των μετακινήσεων όπως περιγράφονται παραπάνω.(συνολικά 600χλμ)

Δεν περιλαμβάνει :

Γεύματα, Ποτά, Ξεναγήσεις, και ό,τι δεν αναγράφεται αναλυτικά παραπάνω.

*δυνατότητα 4κλινου κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

Πληροφορίες και Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2310 555111,

και στο email info@greektravelservices.com

*Από 01/01/2018 η διαμονή σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα υπόκειται σε φόρο διαμονής, πληρωτέο από τον πελάτη απευθείας προς το ξενοδοχείο.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*