ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Αν είσαι λάτρης του ποδηλάτου και των ποδηλατικών διαδρομών στην πανέμορφη φύση της χώρας μας, αλλά διστάζεις, λόγω κόστους και ταλαιπωρίας να εξορμήσεις και να γνωρίσεις νέα μέρη, τότε θα βρεις τη λύση μαζί μας.

Ιδανικές διαδρομές

Ολιγομελείς παρέες ή και ζευγάρια που μπορούν να εξορμούν και να απολαμβάνουν επιλεγμένες ποδηλατικές διαδρομές  έχοντας καλυμμένη τη μεταφορά, τη διαμονή, δράσεις και γενικά όλη την υποστήριξη. Το μόνο που μένει είναι να έχετε έτοιμα τα ποδήλατα και αν δεν θέλετε να τα μεταφέρετε θα υπάρχει και η δυνατότητα διάθεσης ποδηλάτων.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την εξόρμηση σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τις διαδρομές που θέλετε, τα καταλύματα, τα φαγητά, τη διασκέδαση και ότι άλλο θα θέλατε για να περάσετε ένα active ποδηλατικό ταξίδι. Διαφορετικά επιλέξτε μία από τις διαδρομές που έχουμε ήδη σχεδιάσει.

Κατάλληλος Εξοπλισμός

Για τον λόγο αυτό έχουμε εξοπλιστεί κατάλληλα  αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των ατόμων και ομάδων αλλά και των ποδηλάτων με πολυτελές  4Χ4, Mercedes Viano 8+1seater minivan και ειδικά σχεδιασμένο trailer ποδηλάτων, έχουμε εξασφαλίσει πιστοποιημένο οδηγό mountain bike και τον πλήρη εξοπλισμό που θα χρειαστείτε (ποδήλατα μηχανικά ή e-bikes για όσους επιθυμούν μια έξτρα βοήθεια και άνεση,κράνη, τυχόν ανταλλακτικά). Διαφορετικά μπορείτε να συμμετάσχετε με το δικό σας ποδηλατικό εξοπλισμό(πάντα με συνεννόηση με τον leader της εκδρομής) χωρίς επιπλέον χρέωση για τη μεταφορά.

Συνεργασία με ακαδημίες ποδηλασίας και καταστημάτων πώλησης ποδηλάτων.

Επίσης πολλά καταστήματα που πωλούν ποδήλατα συνεργάζονται μαζί μας  όταν επιθυμούν να μετακινήσουν τους πελάτες τους για αυθημερόν εκδρομές ή σε κάποια ποδηλατικού ενδιαφέροντος διοργάνωση.

 

 

Τα προγράμματά μας είναι προσαρμοσμένα  ώστε να μπορούν να συμμετέχουν ποδηλάτες όλων των επιπέδων- από τον πιο αρχάριο ως τον πλέον προχωρημένο, με τις διαδρομές και τα μονοπάτια να επιλέγονται κάθε φορά από τον πιστοποιημένο mountain bike οδηγό, βάσει του επιπέδου των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, φροντίζουμε για εσάς τις λοιπές απαραίτητες λεπτομέρειες που αφορούν την διαμονή σας, τα γεύματα και την υποστήριξη της εκδρομής από τεχνικής πλευράς ώστε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα σας αφήσει ευχάριστες αναμνήσεις πολλά φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@greektravelservices.com ή στο 2310 551111 για να οργανώσουμε μαζί τη δική σας εκδρομή.

Εξερευνήστε τα πιο πρόσφατα οργανωμένα ταξίδια μας

ποδηλατα-μεταφορα-bicycle-transfer