Ποδηλατικές Διαδρομές

Ποδηλατικές διαδρομές

Αν είσαι λάτρης του ποδηλάτου και των ποδηλατικών διαδρομών στη πανέμορφη φύση της χώρας μας, αλλά διστάζεις, λόγω κόστους και ταλαιπωρίας να εξορμήσεις και να γνωρίσεις νέα μέρη, τότε θα βρεις τη λύση μαζί μας.

Για ολιγομελής παρέες ή και ζευγάρια που μπορούν να εξορμούν και να απολαμβάνουν επιλεγμένες ποδηλατικές διαδρομές έχοντας καλυμμένη τη μεταφορά, τη διαμονή, δράσεις και γενικά όλη την υποστήριξη. Το μόνο που μένει είναι να έχετε έτοιμα τα ποδήλατα και αν δεν θέλετε να τα μεταφέρετε θα υπάρχει και η δυνατότητα διάθεσης ποδηλάτων.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την εξόρμηση σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τις διαδρομές που θέλετε, τα καταλύματα, τα φαγητά, τη διασκέδαση και ότι άλλο θα θέλατε για να περάσετε ένα activeποδηλατικό ταξίδι.

Για τον λόγο αυτό έχουμε εξοπλιστεί κατάλληλα αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των ατόμων αλλά και των ποδηλάτων και την οργάνωση όλης της εξόρμησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@greektravelservices.com ή στο 2310 551111 για να οργανώσουμε μαζί τη δική σας εκδρομή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*