Ποδηλατικές Διαδρομές

Ποδηλατικές διαδρομές

Αν είσαι λάτρης του ποδηλάτου και των ποδηλατικών διαδρομών στη πανέμορφη φύση της χώρας μας, αλλά διστάζεις, λόγω κόστους και ταλαιπωρίας να εξορμήσεις και να γνωρίσεις νέα μέρη, τότε θα βρεις τη λύση μαζί μας.

Για ολιγομελής παρέες ή και ζευγάρια που μπορούν να εξορμούν και να απολαμβάνουν επιλεγμένες ποδηλατικές διαδρομές έχοντας καλυμμένη τη μεταφορά, τη διαμονή, δράσεις και γενικά όλη την υποστήριξη. Το μόνο που μένει είναι να έχετε έτοιμα τα ποδήλατα σας και αν δεν θέλετε να τα μεταφέρετε θα υπάρχει και η δυνατότητα διάθεσης ποδηλάτων.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την εξόρμηση σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τις διαδρομές που θέλετε να ανακαλύψετε, τα καταλύματα που θα διαμείνετε, τα φαγητά που θα απολαύσετε, τη διασκέδαση και ότι άλλο θα θέλατε για να περάσετε ένα active, ποδηλατικό και δημιουργικό ταξίδι.

Για τον λόγο αυτό έχουμε εξοπλιστεί κατάλληλα αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των ατόμων και των ποδηλάτων, όπως και την οργάνωση όλης της εξόρμησης.

 

Εμπιστευτείτε την ομάδα μας, ελάτε να οργανώσουμε παρέα την δική σας εκδρομή.Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@greektravelservices.com ή στο 2310 551111 .

 

Αφήστε μια απάντηση

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*