Επαγγελματικά Ταξίδια

business-travel

Η εταιρεία μας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο, με πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε την κράτηση σας  από ένα αεροπορικό εισιτήριο μέχρι και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών (εισιτήριο, ξενοδοχείο, μεταφορές, γεύματα κ.λ.π.) εύκολα και γρήγορα.

Το γραφείο μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες εταιρείες στις online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων αλλά και μεγάλη τεχνογνωσία σας εγγυάται  οικονομικές τιμές, ποιότητα και συνέπεια.

* Εταιρικά ταξίδια για τις καθημερινές σας επαγγελματικές ανάγκες
* Εταιρικά Ταξίδια κινήτρων και Ταξίδια Επιβράβευσης Προσωπικού και πελατών
* Επαγγελματικές Εκθέσεις στο εξωτερικό

Καταλαβαίνοντας τις ανάγκες των επιχειρηματιών για last minute κρατήσεις, σωστή κάλυψη και εξυπηρέτηση στo επαγγελματικό ταξίδι, αλλά το κυριότερο για 100% εξασφάλιση των συμφωνηθέντων, είμαστε στην θέση να προσφέρουμε την σωστή ποιότητα στην σωστή τιμή, χωρίς εκπλήξεις και προβλήματα για τον επαγγελματία. Επίσης είμαστε σε θέση να προσφέρουμε βοήθεια σε προβλήματα που τυχόν θα του προκύψουν ξαφνικά λόγω πχ απεργιών, χάσιμο πτήσης, αλλαγή στο πρόγραμμα και τις ημερομηνίες και όλα αυτά που οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι μπορεί να τύχουν.

Ζητείστε μας τιμές για το Επαγγελματικό ταξίδι που ετοιμάζετε, και με ειλικρίνεια και σοβαρότητα θα δημιουργήσουμε την »προσωπική» μας επαγγελματική σχέση μαζί σας !

Είμαστε στην διάθεση σας τηλεφωνικά στο 2310 551111 ή ηλεκτρονικά στο info@greektravelservices.com να σας εξυπηρετήσουμε για ότι χρειαστείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*